Υπηρεσίες

Η ISN Consultants δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού Tομέα.

Με πολύτιμο εφόδιο τις γνώσεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, ανταποκρινόμαστε πλήρως στις προσδοκίες των επιχειρήσεων που αναλαμβάνουμε, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες της κάθε μιας χωριστά. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, αξιολογώντας, τα κατάλληλα χρηματοδοτικά προγράμματα και επιλέγοντας εκείνα που εξυπηρετούν με συνέπεια τα επενδυτικά σχέδια της κάθε επιχείρησης.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην διαχείριση επενδύσεων στο ΕΣΠΑ, και γνωρίζοντας πολύ καλά όλο το φάσμα των επιδοτούμενων Προγραμμάτων, έχοντας διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία σημαντικό αριθμό προτάσεων στους τομείς της Μεταποίησης, του Τουρισμού, του Εμπορίου, των Υπηρεσιών, τόσο σε επίπεδο ελέγχου και έγκρισης όσο και σε υλοποίησης, συμβάλλει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ελληνική επικράτεια.

Η πραγματοποίηση επενδύσεων αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και τόνωσης της απασχόλησης. Η αναγκαιότητα υλοποίησης επενδυτικών έργων που επιφέρουν διαρθρωτικές αλλαγές και εκσυγχρονίζουν τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και οργανισμών, παρέχουν μεν σημαντικά εργαλεία για χρηματοδότηση νέων επενδύσεων, ωστόσο απαιτούν οργάνωση, προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να επιτευχθεί το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε σήμερα, διατίθενται ποικίλα εργαλεία για τη Χρηματοδότηση & Διαχείριση Επενδυτικών Σχεδίων.

Η ISN Consultants Σύμβουλοι Επενδύσεων & Ανάπτυξης διαθέτοντας σημαντική εμπειρία & τεχνογνωσία στην αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων στο πλαίσιο εθνικών ή/και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, δράσεων και πρωτοβουλιών, μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις στην αξιοποίηση αυτών των εργαλείων για την Χρηματοδότηση & Διαχείριση Επενδυτικών Σχεδίων, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, οι οποίες αναπτύσσονται από το πρώιμο στάδιο της ενημέρωσης και υπαγωγής επενδυτικών έργων σε αναπτυξιακά προγράμματα, έως και την τελική ολοκλήρωση των επενδύσεων, συνοδευόμενη από την καταβολή επιχορηγήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ των υπηρεσιών για την Χρηματοδότηση, Διαχείριση και Οργάνωση Επενδυτικών Σχεδίων που παρέχει η επιχείρησή μας, περιλαμβάνονται:

1) Αξιολόγηση Επενδυτικών Σχεδίων και εκπόνηση του φακέλου υποψηφιότητας της ενδιαφερόμενης επιχείρησης σε επιδοτούμενο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει:
– Έλεγχο επιλεξιμότητας του προτεινόμενου επενδυτικού σχεδίου για την υπαγωγή της επιχείρησης στο εκάστοτε πρόγραμμα ενίσχυσης.
– Αξιολόγηση του επενδυτικού προγράμματος και επιλογή του πλέον συμφέροντος χρηματοδοτικού σχήματος για την επιχείρηση.
– Συγκριτική ανάλυση όλων των εναλλακτικών σεναρίων χρηματοδότησης.
– Σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης και ερωτηματολογίου προγράμματος.
– Συμπλήρωση του φακέλου με όλα τα απαραίτητα παραδοτέα
– Κατάρτιση και υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας στον αρμόδιο Φορέα.
– Υποστήριξη του φορέα κατά το στάδιο της αξιολόγησης της πρότασης και μέχρι την οριστική έγκριση του επενδυτικού έργου.

2) Παρακολούθηση της υλοποίησης του έργου & υποστήριξη στη συγκέντρωση πρόσθετων στοιχείων και δικαιολογητικών.
– Εκπόνηση και υποβολή όλων των απαιτούμενων τροποποιήσεων και των ενδιάμεσων και τελικών αιτήσεων ελέγχου στους αρμόδιους φορείς.
– Υποστήριξη για την καταβολή της επιχορήγησης έως και την τελική αποπληρωμή του έργου.

3) Τεχνική υποστήριξη για την έκδοση οικοδομικών αδειών ή αδειών λειτουργίας επιχειρήσεων, όπου απαιτούνται για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων.
– Εκπόνηση και έκδοση όλων των απαιτούμενων αδειών από αρμόδιους φορείς για κατασκευαστικά έργα ανεγέρσεων ή ανακαινίσεων εγκαταστάσεων επιχειρήσεων.
– Κοστολόγηση τεχνικών έργων για την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare