Καλώς ήλθατε στις τεχνικές - κατασκευαστικές υπηρεσίες της ISN Group

Το τεχνικό τμήμα της ISN Group καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και κατασκευών στο κτιριακό τομέα. Το τμήμα αυτό στελεχώνεται τόσο από έμπειρο προσωπικό  όσο και από εξωτερικούς αξιόλογους δοκιμασμένους συνεργάτες. Ολόκληρη η επιστημονική ομάδα είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες στο ευρύτερο φάσμα του σχεδιασμού και της κατασκευής τεχνικών έργων ανταποκρινόμενοι πάντα σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση.

Mε γνώμονα την λειτουργικότητα, την μείωση σπατάλης χρημάτων και την ασφάλεια στα κτίρια, δημιουργήσαμε ένα πλάνο τεχνικών επεμβάσεων με σκοπό τόσο την ενεργειακή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμού των κτιρίων όσο και εφαρμογές πρακτικών λύσεων για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σε αυτά.

photo-green-building
Η σύμπραξη και συνεργασία δύο εταιρειών της “ISN Groupκαι τηςVip contruction επένδυσε στη γνώση νέων τεχνολογιών με ένα διαφορετικό ήθος σύμφωνα με το όποιο προάγει την συλλογικότητα, την κοινή χρήση, και την ανάπτυξη του επιπέδου διαβίωσης στα κτίρια.  Με πρωτοποριακή φιλοσοφία, με καινοτόμες υπηρεσίες και χρηματοδοτικές λύσεις, δημιουργούμε ευέλικτα προγράμματα τεχνικών αναβαθμίσεων για τις ανάγκες του κάθε κτιρίου ξεχωριστά.

Η Εταιρεία VIP construction δραστηριοποιείται στην μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή Μεταλλικών κτιρίων από το 1972. Έκτοτε, επεκτείνεται συνεχώς με ταχύτατους ρυθμούς  στο πεδίο των μεταλλικών κατασκευών σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

  1. Προγράμματα αντικατάσταση  συμβατικών  λαμπτήρων  με  νέας γενιάς υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης LED
  2. Πλήρης Τεχνική κάλυψη κτιρίων και βιομηχανιών
  3. Πλήρης και μερικές ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Η VIP Construction με απόλυτο επαγγελματισμό  καλύπτει όλο το φάσμα της τεχνικής ανάπτυξης, προσφέροντας υπηρεσίες που αφορούν μελέτη και κατασκευή οικιών, μεταλλικές κατασκευές, προσθήκες, ανακαινίσειςεναλλακτικά συστήματα θέρμανσης, αξιοποίηση ακίνητων και γης.