Συνεργασία Εμπιστοσύνης 

Γιατί να επιλέξετε εμάς για συνεργάτη σας:

  1. Λέμε την αλήθεια εξ΄αρχήςISN GROUP ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
  2. Προσδιορίζουμε την επιτυχία μαζί με τον συνεργάτη
  3. Γνωρίζουμε καλά αυτό που κάνουμε
  4. Είμαστε πάντα διπλά στο συνεργάτη μας και τον καθοδηγούμε με συνέπεια
  5. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με τιμιότητα και σεβασμό προς τον συνεργάτη
  6. Είμαστε ξεκάθαροι από την πρώτη μας επικοινωνία

Παρουσίαση Επίσημων Συνεργατών

UpGreat

Η UpGreat αποτελεί μια σύγχρονη, δυναμική και πρωτοποριακή εταιρία διαχείρισης και αναβάθμισης ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων.

Μέσα από τις παρεμβάσεις μας επιθυμούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων να αναβαθμίσουν το συνολικό προσφερόμενο προϊόν προς τους πελάτες τους, δίνοντας ταυτόχρονα προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις τους.

VIP construction

Η Εταιρεία  δραστηριοποιείται στην μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή Μεταλλικών κτιρίων από το 1972. Έκτοτε, επεκτείνεται συνεχώς με ταχύτατους ρυθμούς  στο πεδίο των μεταλλικών κατασκευών.

Η VIP Construction καλύπτει υπηρεσίες που αφορούν μελέτη και κατασκευή οικιών,μεταλλικές κατασκευές, προσθήκες,ανακαινίσεις, εναλλακτικά συστήματα θέρμανσηςαξιοποίηση ακίνητων και γης.

SIGNAL NETWORKS

Μια από τις συνεργαζόμενες εταιρείες της ISN Group είναι η SignalNetworks. H συνεργασία στηρίζεται σε μελέτες επιβλέψεις και εγκαταστάσεις κτιριακών εφαρμογών.

Η εταιρεία Signal Networks εξειδικεύεται στη μελέτη επίβλεψη και κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων με προστιθέμενη αξία την σύνταξη προδιαγραφών κατασκευής τεχνικών έργων καθώς επίσης με την εμπειρία των στελεχών της διασφαλίζει την βέλτιστη παράδοση των έργων που διαχειρίζεται.