Η Εταιρεία


Η εταιρία ISN Group με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε το 2008  από έμπειρους Μηχανικούς και Οικονομολόγους. Είναι μία δυναμική εταιρεία παροχής  τεχνικών, ενεργειακών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

companyΟι υπηρεσίες που παρέχει η ISN Group καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στους τομείς της συμβουλευτικής με Εκπόνηση και Διαχείριση Επενδυτικών Προγραμμάτων, κατασκευών με έμφαση στους βιοκλιματικούς σχεδιασμούς, ενεργειακές ανακατασκευές εξοικονόμηση ενέργειας και ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων.

 

 

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας


icon1

Γνωρίζουμε καλά αυτό που κάνουμε

Η εταιρεία μας στελεχώνετε από έμπειρους Μηχανικούς και Οικονομολόγους με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των μελετών, κατασκευών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.
icon5

Προσδιορίζουμε την επιτυχία μαζί σας

Το σύνολο των ανθρώπων της εταιρείας μας ευθύς εξ΄αρχής θα σας μιλήσει τίμια και ανοιχτά λέγοντας σας μόνο αλήθειες. Η προσέγγιση της πραγματικότητας είναι σπουδαίας σημασίας κριτήριο για μια πετυχημένη συνεργασία.
icon5

Πάντα δίπλα σας

Κανόνας της εταιρείας μας θέλουμε και προσπαθούμε πάντα να είναι, η συνεχής και εμπεριστατωμένη υποστήριξη του συνεργάτη μας. Δεν θεωρούμε ότι η υλοποίηση μιας ιδέας είναι κάτι απλό, τετριμμένο και μπορεί να κλωνοποιηθεί. Προσπαθούμε συνεχώς να ελέγχουμε και να βελτιστοποιούμε κάθε τμήμα της.
icon2

Πολύπλευρες υπηρεσίες

Τόσο το στελεχιακό προσωπικό της ISN Group όσο και οι εξωτερικοί επιστημονικοί συνεργάτες της μπορούν να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες διασφαλίζονται από την ISN Group.

Ιδρυτές


ISN GROUP - DIMITRIS ISARIS FOTO

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΣΑΡΗΣ

General Manager - Co-founder

Ο Ίσαρης Δημήτρης έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του UMIST στο Manchester. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακή εξειδίκευση στα Γεωτεχνικά (MSc) από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου από το 2003 και έχει δεκαετή εμπειρία σε διοίκηση μεγάλων κατασκευαστικών έργων, συμμετέχοντας ενεργά στην κατασκευή του Αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος, του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες, του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, κτλ.

Έχει διατελέσει για 4 χρόνια στέλεχος της ΕΛΑΝΕΤ, ενδιάμεσου φορέα υλοποίησης των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Πρωτοβουλιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε νευραλγικές θέσεις, αποκτώντας σημαντική εμπειρία και γνώσεις σωστής διαχείρισης επενδυτικών σχεδίων στους Τομείς του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, της ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και του ΕΜΠΟΡΙΟΥ. Έκτος της γενικότερης οργάνωσης διαδικασιών για την εύρυθμη και ποιοτική αποπεράτωση διαχειριστικών Προγραμμάτων, έχει εκτελέσει:

  • Διαχείριση και προαξιολόγηση τυπικών προϋποθέσεων περισσότερων από 8.000 επενδυτικών σχεδίων.
  • Πιστοποίηση για τελική έγκριση και πληρωμή περισσότερων από 300 επενδυτικών σχεδίων, η πλειονότητα των οποίων στον τομέα του Τουρισμού., προϋπολογισμού πάνω από 15.000.000€.
  • Οργάνωση και αποπεράτωση περισσότερων από 1500 αιτημάτων θεραπείας για προβληματικά επενδυτικά πλάνα.

Τέλος σαν σύμβουλος επιχειρήσεων έχει διαχειριστεί με επιτυχία δεκάδες επενδυτικά σχέδια μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συμβάλλοντας στην εξυγίανση και την ανάπτυξη τους.

ISN GROUP - NIKOS ISARIS FOTO 1

ΝΙΚΟΣ ΙΣΑΡΗΣ

Commercial Director - Co-founder

O Νικόλαος  Ίσαρης κατάγεται από την Αθήνα και είναι γεννημένος το 1980. Έχει Αποφοιτήσει το 2002 από την Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Cardiff της Μ. Βρετανίας και στην συνέχεια ολοκλήρωσε με υποτροφία τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην «Τεχνολογία Συστημάτων Ανανεώσιμών Πηγών Ενέργειας» μέσω διαπανεπιστημιακού Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού των Βρυξελλών στο Loughborough university και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Κατέχει αναγνωρισμένο και ισότιμο πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού στην Ελληνική επικράτεια. Το 2007 παρακολούθησε στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρόγραμμα διαδικτυακής εκπαίδευσης με τίτλο σπουδών «Ενίσχυση Επιχειρηματικών Επενδύσεων μέσω Επιδοτήσεων» όπου και πήρε το αναγνωρισμένο πτυχίο εκπαίδευσης το 2008.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2005 και διαθέτει 8ετη εμπειρία σε διαχείριση και οργάνωση τεχνικών έργων, με σημαντικά έργα στο τομέα των φωτοβολταϊκών επενδύσεων. Έχει ο ίδιος επενδύσει στον ενεργειακό τομέα, δημιουργώντας εταιρεία παράγωγης ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ. Από το 2008 είναι στέλεχος της εταιρεία ISN Group με σημαντική δραστηριότητα στο τομέα των κατασκευών, των επενδύσεων, της συμβουλευτικής υποστήριξης και την διαχείριση Αναπτυξιακών Προγραμμάτων.

Call now
for free consultation
: 211 410 60 67
Mail now
free consultation
: info@isngroup.gr

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ISN GROUP ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης την επιχείρηση σας, αξιολογώντας, τα κατάλληλα χρηματοδοτικά προγράμματα