Ελάτε να δούμε την επιλεξιμότητα της δική σας επιχείρησης

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ISN Group, παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στην επιχείρηση σας. Με κύριο γνώμονα την εμπειρία και την ειλικρίνεια μας, σας μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας με σκοπό μια βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Οι υπηρεσίες που διαχειριζόμαστε περιλαμβάνουν:  

  • Διαχείριση επιδοτούμενων προγραμμάτων
  • Επιχειρησιακός Στρατηγικός σχεδιασμός
  • Χρηματοδοτικά εργαλεία
  • Επιχειρηματική Συμβουλευτική υποστήριξη

Λ. Τατοΐου 108, Μεταμόρφωση, 144 52

Αριστείδου 3Α, Αγία Παρασκευή, 153 43

Σταθερό : 211 41.06.067

Κινητό 1: 697.800.20.76

κινητό 2: 697.22.95.305

Η ISN Group, στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και οικονομολόγους, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρείες και επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια.

Βρίσκεστε  εντός Αττικής ?

Σε περίπτωση που βρίσκεστε εντός Αττικής υπάρχει η επιλογή να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση είτε στο χώρο σας είτε στα γραφεία μας.

Βρίσκεστε στην περιφέρεια  ?

Σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι βρίσκεστε εκτός Αττικής δεν αποτελεί πρόβλημα. Σας παρέχουμε την δυνατότητα να έχουμε μια αρχική ουσιαστική επικοινωνία μέσω υπολογιστή (Skype) είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Σε δεύτερη φάση, αν κριθεί αναγκαίο ή προκύψει η ανάγκη, πραγματοποιείται επιτόπια συνάντηση. 

Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης την επιχείρηση σας, αξιολογώντας, τα κατάλληλα χρηματοδοτικά προγράμματα προς όφελος όλων μας.

Συμπληρώστε τη φόρμα για δωρεάν έλεγχο της επιχείρησης σας